Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--havsskolen-zcb.dk/public_html/cms-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 390
SFO2 – Øhavsskolen
Gå til hovedindhold

SFO2

Øhavskolens SFO 2

SFO 2 er en del af Øhavskolen - afdeling Uglen. SFO 2 og ungdomskolen er i samme bygninger på det tidligere Bangsbo, Assensvej 96. SFO2 er en del af Øhavskolen. Der er ansat to medarbejdere.

SFO-leder Ellen Skov Jensen tlf.nr. 72533960 e-mail Elje@fmk.dk

Vi holder åbent alle skoledage: mandag til fredag fra kl. 14.10 til 17.00 / Skolefri hverdage: Der vil være lukket på SFO2 i alle skoleferier, skolefridage samt helligdage.

SFO 2, i daglig tale kaldet Bangsbo, har lokaler i /sammen med ungdomsskolen.  Der er rigtigt gode lokaler og stor udenomsplads med gode udfoldelsesmuligheder, hvor der er rig mulighed for:

Om eftermiddagen får børnene mulighed for at få noget at spise, det er tit hjemmebagt brød. Der er ikke ekstra betaling for det vi serverer for børnene om eftermiddagen.

Vi opfatter aktiviteter og beskæftigelse som tilbud børnene kan gøre brug af, alt efter interesser og kompetencer.

Vi arbejder primært med at understøtte udviklingen af børnenes sociale kom-petencer, arbejdet består meget i at træne de ”forhandlinger” der er i lege:

Børnene kan gå i SFO 2 fra den 1. august, det år de skal starte i 4. klasse, og frem til den 31. juli det år de stopper i 6. klasse.

Ind- og udmeldelser til SFO 2 sker over Faaborgmidtfyns hjemmeside, under digital pladsanvisning.

• Boldlege og fysiske aktiviteter ude og inde der særlig styrker børnenes grov motorik og teknik.
  • Lærende spil og lege, der styrker børnene i at indgå i socialt samspil i små og store fællesskaber.
  • Og kreative aktiviteter/værksteder, der udfordre kreativitet, nysgerrighed og særligt styrker/udvikler børnenes finmotorik, fantasi og sproglige kompetencer.